top of page

NM på Lindås med gode resultater for klubben.

NM på Lindås er no historie. Nordhordland HK kan sjå tilbake på eit svært vellukka arrangement, både avviklinga, været og medaljefangsten var over all forventning. I dei 6 NM øvelsane som har vore i 2020, har klubben tatt heim heile 7 av 18 mulige medaljer, imponerande:) Det starta allerede i NM mix i Breim 26. juni, der Oddmund og Asbjørg Dingen også i år tok gullmedaljane, Audhild Sagosen og Lars Arne Kolås fekk bronsemedaljane. På Lindås fredag kom dei neste, då tok Morten Sakstad og Audhild sagosen sølvet i NM par. Lørdagen starta med NM X-kast, Oddmund Dingen vann gullet og Roy Inge Johnsen bronsen, lørdag ettermiddag var det tid for NM Lag, her gjorde 1. laget det så godt at dei stod igjen med 4 gullmedaljer. Søndag var det klar for NM singel, Roy Inge Johnsen tok her bronsen etter Arnfinn Austegard og Jim Ertesvåg frå naboklubben Austblæsa HK som vart nr 1 og 2. Leiaren vil med dette takka alle i klubben som var med og gjorde dette til ei flott helg ved Lindås ungdomsskule, ikkje minst Johannes Monstad, han gjorde som vanleg ein kjempejobb i sekretariatet. Øvrige medlemmer hadde også mange gode plasseringar, alle resultater finn du på resultatsida til Forbundet her

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tagger
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page