top of page

DNC Hjørundfjord Open 3.juni

Et kveldsstevne på NHF’s nordligste lokasjon ble for drøyt å prioritere selv for de mest ihuga av NHK sine kastere. Men vi har som kjent en liten gjeng i Sogn som er medlemmer hos oss, og derfra var det litt enklere å få til deltagelse. Sondre Torgersen hev seg i bilen sammen med et par kastere fra Skjold HK og skulle forsvare klubbdrakten i Hjørundfjord.


På menyen denne regnfulle ettermiddagen/kvelden stod klassisk Gloppen/Cup som avviklingsmetode. Stevnet ble arrangert i Store Standal hvor vi hadde en uforglemmelig NC-helg i 2023. Totalt 19 kastere stilte til start med 18 i kl. 1 og 1 i kl. 2. 13 gikk til A og 6 til B. Mange sterke kastere stod igjen i kvartfinalene og når Sondre hadde tatt seg videre fra denne så var det tur for semifinale mot Trygve Bolset. Her var det god kasting fra Sondre og han vant kampen 23-7 (28% ringer). Med det så var det klart for finale mot Stein Ove Stoddern fra Mino. Etter eget utsagn så mente Sondre finalen var dårlig, men hva gjør vel det når den ble vunnet!!


Sondre har et par ganger tidligere vært i finaler, men dette var første gang han stod igjen som vinner. Fantastisk bra, og med det så er han vel også den yngste vinneren av et DNC-stevne på aldri så mange år. Utrolig bra og veldig fortjent til mann som brenner for sporten og ønsker å utvikle den videre for fremtiden. Her er det nok «more to come…»  
Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tagger
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page