top of page

Kom mai du skjønne milde….
Hvem så ikke frem til dette når vi gikk ut av fjoråret med forventninger til et nytt år? Møter og planlegging i de kalde månedene er interessant nok, men det er nå en gang kastingen som trigger oss mest og som vi gleder oss til!


Vi avsluttet noe som må ha vært en historisk god sesong i -23 for NHK resultatmessig med at Oddmund vant Norgesrankingen med nesten 31% i snitt. Ut over dette så vant NHK Norgescupen for lag med god margin med bakgrunn i gode individuelle resultater fra Arnfinn (1), Roy Inge (3), Oddmund (4) og Reidar (6).


Mye godt arbeid er blitt gjort i hustrige vintermåneder, både forberedelser knyttet til egen terminliste i NH-cupen, men også opp mot NHF og ledermøtet i Jølster.


Vi startet opp som vi pleier med en trening i slutten av mars. Veldig godt fremmøte til å være trening, også med noen nye (gamle) kastere til stede – det liker vi! Normalt pleier trening bare å være trening, men siden oppmøtet først ble så bra som det ble bestemte vi oss like godt for å gjøre en konkurranse ut av det. Det var kaldt som fy, så noe frafall underveis ble det, men en god treningsøkt for «alvoret» i NH-cupen kunne starte opp.


«Jeg velger meg april» skrev en kjent kar i et dikt. Vel, alt har sin sjarm, men den april måneden vi har vært gjennom i år var ikke prima for oss som driver med toppidrett utendørs og trives best i shorts. Her har mange lag med ull og varme ytterklær vært en nødvendighet. Selv om april normalt har sine variasjoner, så sitter vi vel igjen med at den i år var stabil – kald. Men på tross av dette har vi fått gjennomført de terminfestede stevnene våre i NH-cupen pluss at vi har avviklet NH-mester parkasting.


3.april på Dale hadde vi X-kast minimatch og avsluttende cup. 18 kastere og til slutt endte det opp med en topp 3 bestående av Oddmund, Sverre og Kåre.


14.april var vi på Rong i Øygarden med upåklagelig bevertning. 15 kastere og her også var det Oddmund som tok pokalen, denne gangen foran Roy Inge og Sverre.


I 3.runde 23.april var vi tilbake på Dale, denne gang med hyggelige 21 kastere. Dette stevnet var også DNC. Det ble avviklet med 6 runder i Nordhordlandsmetoden. Endringer i toppen ble det denne gangen med Reidar som seierherre foran Morten og Oddmund.


Så var det tid for å kåre NH-mester i parkasting 30.april. Her stilte 14 kastere opp og parsammensetting ble trukket før man kunne sette i gang. Veldig kjekt at flere av de kasterne som er kommet til de siste par årene her var med og gjorde gode resultater! Hallgeir Mjåtveit og Arnfinn slo Reidar & Reidar i finalen, mens Linn fra Øygarden i kompaniskap med Kjell Karlsen tok 3.plassen. Gratulerer til alle!

Resultatliste:

  1. Arnfinn Austegard og Hallgeir Mjåtveit

  2. Reidar Nepstad og Reidar Øvretveit

  3. Linn Moldeklev og Kjell Karlsen

  4. Harald Glomnes og Arvid Reigstad

  5. Rune Torsvik og John Strandenes

  6. Lars Arne Kolås og Jannicke Hagen

  7. Audhild Sagosen og Greta Heidi Reitan


På nasjonalt plan er vi også kommet i gang med DNC-stevnene. 27.-28.april hadde Stord HK sine to stevner og vi stilte med 6 kastere. På lørdagen var det Oddmund og Arnfinn som gjorde det best med henholdsvis 2. og 3.plass. Reidar (8), Harald (11), Lars Arne (16) og John (20) utgjorde de øvrige fra oss. Samme gjengen stilte til dyst på søndagen og der ble det et klubboppgjør i finalen hvor Reidar vant over Oddmund. Arnfinn (5), Harald (12), Lars Arne (17) John (20).


Med det så var vi endelig ferdige med april, og mai kom mild og fin som vi drømte om i vinter med mye godt i vente på terminlistene fremover 🌞 

Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tagger
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page