top of page

NC i Hjørundfjord

Helgen 16.-18.juni var det NC2 og NC3 i tillegg til NM i hesteskogolf i Hjørundfjord. Det er første gang på mange år at det har vært slike stevner i distriktet, og det ble en kjempesuksess på alle måter.


Vi var litt spente på forhånd med tanke på at kasting og overnatting/bespisning befant seg på hver sin side av fjorden, hvor man var avhengig av båt for å komme fra/til. Dette løste seg veldig greit og arrangør fikk dette til å korrespondere fint for de som skulle frem og tilbake. Anbefaler alle som er ute etter en litt annerledes opplevelse å sjekke ut hjemmesiden til Christian Gård Frontpage - Christian Gaard Bygdetun (christian-gaard.no). Naturen i området er nydelig og når vi i tillegg var heldige med været hele helgen så ble dette bare lykke.


Fredagen startet vi med NM i hesteskogolf. NHK stilte med 3 damer i dameklassen; Asbjørg, Lillian og Bente. De plasserte seg som nr. 4, 8 og 9 med totalt 11 deltagere. I herreklassen så var det med 4 kastere fra NHK. Her ble Roy Inge nr. 2 etter omkasting med Kai Helge Urke, Sondre nr. 8, Lars Arne nr. 9 og Oddmund 15 med totalt 17 deltakere. Arrangøren hadde satt opp en flott løype med stor grad av variasjon. En bane med 18 stikker ble gått to runder.


Lørdag hang skodden langt nedover fjellsidene, men den lettet fint opp i løpet av formiddagen og det var fine temperaturer. NC2 stod på programmet med hele 54 deltagere - lenge siden vi har opplevd lignende tall på et NC-stevne! NHK hadde en strålende dag og stod i semifinalene med 3 kastere. Til slutt var det Roy Inge som slo Trygve Bolset i finalen, mens Oddmund vant bronsefinalen mot Reidar. Øvrige plasseringer på våre kastere; Arnfinn 10, Sondre 23, Bente 28, Jim 31, Lars Arne 42, John 46 og Lillian 48.


Avslutningsdagen skinte solen fra morgenen av, så trøtte tryner kom seg fort etter lørdagens fest... NC3 hadde 52 kastere og som på lørdagen ble det kastet 8 runder innledende. Begge dager gikk det 36 kastere til A, hvilket betød 2 runder med 3 på stikken før man kom til 16 kastere og 2 på stikken fra tredje cuprunden. NHK sine kastere klarte seg svært bra også på søndagen, bare med litt rokeringer på plasseringene. Arnfinn slo til slutt Trygve Bolset i finalen mens Oddmund vant over Norleif Sunde i bronsefinalen. Øvrige plasseringer; Reidar 6, Roy Inge 10, Sondre 13, Bente 14, Jim 16, Lillian 41, Lars Arne 43 og John 47.


Dette ble på alle måter en strålende helg sportslig og ikke minst sosialt. Det er moro med mange på tur og kjekt var det å se at gamle kjente fikk hilse på hverandre igjen etter å ha vært borte fra sporten i en del år.


Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tagger
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page