top of page

NM Mix og NC1/NC2 på Nordfjordeid

Så var det klart for årets første store begivenhet på terminlisten til NHF fra 14.-16.juni. Det startet med NM Mix på fredag ettermiddag/kveld hvor vi stilte 4 par i konkurranse. Utrolig gledelig at det totalt var med 21 par, det er lenge siden Mix’en har samlet så mange deltagere.


Og dette ble en start med skikkelig smell i for vår del! For tredje året på rad så gikk Audhild og Reidar til topps etter å ha slått våre klubbkamerater Bente og Svenn Vidar fra Sogn og Underdal. Finalen kan ses i sin helhet på Facebook siden til NHF. Asbjørg og Oddmund ble nr.5 og Lillian og Sondre nr. 10.


Med dette så var listen lagt og det var klart for NC-stevnene. Det var kjekt å skue ut over stevneplassen hvor det var samlet totalt 56 kastere, både fra øst, sør og vest. Det ble kastet 8 runder innledende og vi hadde med 11 av våre 12 kastere til A-cupen. Med 39 kastere til A var det 3 med WO i første runde. Denne varianten gir hele 4 runder med 3 på stikken før man kommer til kvartfinaler hvor det er en mot en. Her hadde vi med tre av våre, men Roy Inge måtte gi tapt og endte på 6.plass. Arnfinn og Oddmund tok seg videre til semifinaler. Her var det Oddmund sin tur til å takke for seg og endte til slutt opp med å slå Frode Rønningen i bronsefinale og ble nr.3. Arnfinn gikk hele veien til finalen hvor han møtte en kar som har vært i Norgestoppen gjennom 4 tiår, Signar Fauske. Mannen, som etter eget utsagn aldri kaster godt nok, kastet allikevel godt nok til å slå Arnfinn. Vi gratulerer Signar med en flott seier 😊


Øvrige plasseringer på våre kastere ble Bente 11, Reidar 13, Sondre 19, Helge 21, Svenn Vidar 25, Audhild 26, Jim 34, Lillian 39, John 43.

 

Dette ga oss selvfølgelig en god grunn til å ha en skikkelig fest på lørdagskvelden, men detaljer kan ikke avsløres annet enn at det var særdeles lystig 😊 

 

Med søndagen så kom det litt regn på morgenen, men til stevnet startet så lettet det opp. Værmeldingene lovet mer regn utover dagen, det kom aldri mer enn noe som bare var lett forfriskende. Færre kastere til start på søndagen, men fremdeles bra oppmøte med 45 kastere. Det ga en enkelt løsning for juryen med å dele opp i 27 til A og 18 til B. Det betød en cuprunde mindre enn dagen i forveien som var gunstig for de med lang reisevei som da kunne komme seg av gårde til noenlunde grei tid på ettermiddagen. Inndelingen gir også en litt tøffere inngangsport til A, men sånn må det være på et NC-stevne.


Allikevel fikk vi med 8 av 11 til A. Halvparten av disse klarte seg helt frem til kvartfinalene og når de var unnagjort så hadde vi 3 av de 4 semifinalistene! Roy Inge, Arnfinn og Reidar stod der sammen med Tohnny Borge fra Hobøl. Normalt sett er tre mot en grei skuring, men den gang ei. Tohnny vartet opp med en fantastisk finale mot Roy Inge og vant en solid seier! I bronsefinalen vant Arnfinn mot Reidar.


Øvrige plasseringer for våre kastere ble Oddmund 5, Bente 13, Helge 20, Svenn Vidar 25, Audhild 27, Sondre 29, John 33, Lillian 34.

 

Stor takk også til Mino HK for vel gjennomførte stevner under kyndig styring av sekretariatet ved Walter Fagerstrand og Siw Øen 👍

 

Det ble en nydelig helg på Nordfjordeid både sportslig og sosialt ☀️ 

 

Neste stevne nå er SNC2 på Dale torsdag 9. juni. Se terminliste for detaljer.Kan det bli vakrere?


Lørdagens finale og bronsefinale.Takk for kampen - bronsefinale i B på lørdag, Kathrine og John.Hogne holder kontroll på B-bronsefinalen på lørdagenComments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tagger
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page