Arnfinn og Oddmund delt seier i årets NH cup

10/09/2017

Publisert av

Etter at siste runde i Nordhordlandscupen 2017 er ferdig, har både Arnfinn og Oddmund samme poengsum totalt, dei kunne heller ikkje skiljast på plasseringar då desse var like for dei 7 teljande rundane, dermed blei det delt førsteplass på dei to, Reidar tok 3. plassen. Komplett resultatliste for NH cupen 2017 finn du her.  Vi gratulerer alle 20 som i år deltok på stemner.

 

Kastsesongen 2017 er no over for NHK, vi kan sjå tilbake på eit godt år med mange gode plasseringar, vil nevna spesielt at Inge vann norgescupen sammenlagt, Roy Inge vart norgesmester i singel, Inge og Audhild vart norgesmestrer i Mix. Resultater frå alle terminfesta stemner finn du på resultatsida til NHF her.

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Liker
Please reload

Utvalgt innlegg

NH cupen 2017 er i gang.

06.04.2017

1/2
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Arkiv