Oddmund vann klubbmesterskapet.

Oddmund Dingen vart også i år klubbmester, vi gratulerer. Ni kastere var med onsdag kveld på Dale. Reidar Nepstad og Lars Arne Kolås vart nr 2 og 3. Fullstendig resultatliste fin du her.

NH cupen 2020 er i gang.

Endelig kunne årets sesong starte, på Dale i Meland møtte heile 22 kastere fram til DNC Hordacup/4.runde NH cupen torsdag kveld. Det passa bra at kastplassen i vår har vorte utvida slik at vi kunne ha 3 meter mellom banene i desse Korona tidene. Svært kjekt at 10 kastere kom frå Skjergard HK i Øygarden, av desse var det 5 i klasse 2, denne klassen var vunne av Katrine Breivik, i klasse 1 vant Oddmund over Jim, i B gruppa i klasse 1 vann Sverre Dale over Halvard Måge. Det såg ut til alle syntes det var kjekt endelig å komma igang med sesongen. Komplett resultatliste for DNC stemnet finn du her Resultalista for NH Cupen finn du her.

Hesteskostemna starter 7. mai.

Frå og med 7. mai har myndighetene opna for arrangement med inntil 50 personar. Forbundet har no sendt ut informasjonskriv og veileder til klubbane om dette. NHK starter opp med NH Cupen kl 18.30 torsdag 7. mai, dette stemnet er også klassifisert som DNC stemne. Alle kastere må i forkant lesa gjennom infoskrivet og veilederen frå Forbund og opptre i tråd med desse. Vi ønskjer alle velkommen til "4.runde i NH cupen" på større og nygrusa bane. I og med at dei tre fyrste rundane ikkje blir avvikla vert NH cupen mest sannsynleg beståande av 12 stemner i år, der dei 7 beste tel i samandraget. Pris for alle rundane er no sett ned til 800,-, enkelstart kr. 100,- stemner med DNC status koster kr 15

Utvalgt innlegg
Siste nyheter
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square