top of page

Oppstart av NH cupen 2020 er utsatt.

Gjeldande retningslinjer frå Helsedirektoratet for å begrensa spreiing av Koronaviruset tillèt pr i dag ikkje aktivitet som hesteskokasting når fleire enn 5 personar er samla og det ikkje kan haldast minst 2 meter avstand. Styret i NHK har på grunnlag av dette bestemt at NH cupen ikkje kan starta 16. april i samsvar med terminlista. Slik det ser ut i dag er det 15. juni som er datoen det tidlegast kan utøvast denne type aktivitet. Vi vil sende ut ny informasjon når vi ser at det blir mulig å starte årets NH cup. Anbefaler også å vente med innbetaling av startkontingenten då denne ev vil bli justert i samsvar med antall stevner som kan avviklast i 2020. Reknar vidare med at vi får informasjon frå Forbundet når det gjeld terminfesta nasjonale stemner, dette blir då vidareformidla. Ynskjer elles alle ein fin vår med eigentrening i virusfrie omgivelser.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tagger
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page