top of page

Hesteskostemna starter 7. mai.


Frå og med 7. mai har myndighetene opna for arrangement med inntil 50 personar.

Forbundet har no sendt ut informasjonskriv og veileder til klubbane om dette. NHK starter opp med NH Cupen kl 18.30 torsdag 7. mai, dette stemnet er også klassifisert som DNC stemne. Alle kastere må i forkant lesa gjennom infoskrivet og veilederen frå Forbund og opptre i tråd med desse. Vi ønskjer alle velkommen til "4.runde i NH cupen" på større og nygrusa bane. I og med at dei tre fyrste rundane ikkje blir avvikla vert NH cupen mest sannsynleg beståande av 12 stemner i år, der dei 7 beste tel i samandraget. Pris for alle rundane er no sett ned til 800,-, enkelstart kr. 100,- stemner med DNC status koster kr 150,-

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tagger
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page