top of page

NH cupen 2020 er i gang.

Endelig kunne årets sesong starte, på Dale i Meland møtte heile 22 kastere fram til DNC Hordacup/4.runde NH cupen torsdag kveld. Det passa bra at kastplassen i vår har vorte utvida slik at vi kunne ha 3 meter mellom banene i desse Korona tidene. Svært kjekt at 10 kastere kom frå Skjergard HK i Øygarden, av desse var det 5 i klasse 2, denne klassen var vunne av Katrine Breivik, i klasse 1 vant Oddmund over Jim, i B gruppa i klasse 1 vann Sverre Dale over Halvard Måge. Det såg ut til alle syntes det var kjekt endelig å komma igang med sesongen. Komplett resultatliste for DNC stemnet finn du her

Resultalista for NH Cupen finn du her.

Dale 7. mai
Jim og Oddmund i finalen

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tagger
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page