top of page

Dale Cup 1 / NH cup runde 8

Tirsdag 11. juni var vi på nytt samlet ved ungdomshuset på Dale, denne gang for Dale Cup 1 (DNC) som også var 8.rund i NH-cupen. Veldig hyggelig oppmøte denne kvelden også med 21 deltagere.


Etter innledende kasting ble det delt opp i A- og B-cup hvor det gikk 13 til A og 12 til B. Med denne varianten så sikrer man at det blir 3 runder med 3 på stikken i A før man kommer til semifinalene. Normalt sett er dette en god løsning, men når det er kveldsstevne kombinert med litt sur og kald vind som lett fører med seg at kvaliteten ikke er som den pleier – ja, da trekker det ofte litt ut i tid. Og det gjorde det, klokken passerte 21 med god margin før regnskap var gjort opp.


I A-cupen så var det Arnfinn som stod igjen som vinner etter å ha slått Audhild i finalen. Sverre fortsetter med trenden og kaster stabilt godt og slo Roy Inge i bronsefinalen.


I B-cupen så vant Greta over Jannicke i finalen, masse gratulerer med denne seieren! Bjarne vant bronsefinalen mot Kjell.

 

Det neste som skjer er første «store» stevnehelgen for året på Nordfjordeid hvor det skal arrangeres NM Mix, NC1 og NC2 fra 14.-16 juni. NHK stiller med mange kastere!Gutta prøver å holde varmen....
Det ser fint ut, men nordavinden var kald....Sjefen har kontroll....Comentarios


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tagger
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page