top of page

DNC Gloppen «Ope Gloppemesterskap»

Et av de mest tradisjonsrike stevnene i NHF ble arrangert ved Breimshallen tirsdag 2.juli. Gloppen HK ligger i «indrefileten» av nedslagsfeltet for sporten vår med mye historie, spesielt fra sportens oppstart på midten av 80-tallet. Etter hvert så har mange falt fra av naturlige årsaker og rekrutteringen har man slitt med. Men etter stevnet denne kvelden så har vi kanskje lov til å være forsiktig optimistisk på Gloppens og NHFs vegne?


I bua så var det som alltid Magne Gloppestad som holdt fortet og styrte stevnet med stødig hånd, med god hjelp fra Åse Fure som hadde kontroll på premiene og Leif Heggheim som banemann.


På banen så stilte de flere nye kastere, utrolig kjekt å se! Innimellom kampene så ble det litt snakk, og de er så smått i gang med treningskvelder – det er en god start for å bygge opp et miljø. Foreløpig er de ikke så mange, men alt må begynne et sted. Og så er det den evige kampen som nok alle klubbene kjemper mot, det å få kastere til å prioritere tid på sporten kombinert med forpliktelser av alle sorter. Det må vi jobbe med og her trengs gode krefter samles for å hjelpe hverandre til å gjenoppbygge de miljøene som en gang var. Samarbeid på tvers av klubbgrenser kan kanskje være noe å se mer på og som kan bidra til å få steinen til å rulle? De siste årene har det blitt gjort mye bra i Skjold HK som har fått med seg mange nye kastere, her kan det være erfaringer å lære av.


Når det kommer til det sportslige denne kvelden så var det Mino HKs eneste (!) deltager, Stein Ove Stoddern som stod igjen som vinner etter å ha slått Kjell Aske fra Gloppen HK i finalen. I bronsefinalen så vant Trygve Bolset mot Finn Elvebakk, et nytt bekjentskap fra Gloppen HK som i sitt livs andre stevne tok seg helt til topp 4. Imponerende og veldig gøy!


Våre kastere? Tja, resultatlisten sier vel sitt. Men det er jo det som er sjarmen med sporten. Det beste de fikk ut av kvelden, bortsett fra det sosiale, var kanskje en biffsnadder og en kebab på Skei…. 😊

 

Sommerferien nærmer seg, men først er det tredje runde i SNC som vi for vår del avvikler på Dale torsdag 4.juli kl. 1730.Stein Ove, kveldens vinner!Kjell Aske, kveldens andremann og Gloppen HKs nye leder.Finn Elvebakk, nr.4 i sitt livs andre stevne - se opp for denne karen....


Signar Fauske nr.6 - SIGNAR! Kor e du? (han var selvfølgelig gått for kvelden...)


Trygve nr.3


Morten nr.2 i B, men hadde sitt øyeblikk i innledende hvor han tok skalpen på Trygve!

Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tagger
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page