top of page

DNC - Nordfjordeid

Helgen 25.-26. mai inviterte Mino HK til DNC. Det var ikke mange fra klubben vår som hadde anledning (eller prioriterte…) å reise denne helgen, men noen var det. Roy Inge og Sondre stilte begge dager i solskinnet på Nordfjordeid.


Lørdag var det Mino Cup som samlet 27 deltagere. Her ble inndeling i A/B på 18 i A og 9 i B (inkl. 1 i kl. 2). Sondre måtte strekke våpen i kvartfinalen, men endte allikevel opp med en flott 5. plass etter god kasting i innledende. Roy Inge tok seg helt til finalen hvor han møtte Norleif Sunde. Kvalitetsmessig ikke noen finale å skrive hjem om, noe som kan sjekkes ut på NHF sin FB-side hvor den ble lagt ut. Men til slutt dro Roy Inge seieren i land etter en jevn kamp.


Søndag var det klart for Mino Open. Det var betydelig frafall på deltagerlisten fra dagen i forveien, så det var ikke med mer enn 18 deltagere. 12 gikk til A og 6 til B (inkl. 1 i kl. 2). Her ble det omvendte roller på NHK sine kastere i forhold til lørdagens resultater. Roy Inge tapte i kvartfinalen og endte som nr. 5. Sondre kastet godt hele dagen og endte til slutt i finalen med Norleif han også. Men her ble Norleif for sterk til slutt, også dette ble en finale som var jevn hele veien.

Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tagger
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page