top of page

NH cup runde 10

Tirsdag 27.juni ble 10.runde i NH cupen avviklet på Dale. 20 kastere på startlisten hvor det var Gloppen/cup som avviklingsmetode. Normalt ville vi kanskje kjørt en annen inndeling i cupen enn 12/8, men frykten for det meldte regnværet ut på kvelden gjorde at det var nettopp denne varianten vi falt ned på. Det betød kun en runde i A med 3 på stikken, det ble det mest effektive med tanke på tiden det tar å komme til mål.


I solsteiken med temperaturer høyt på 20-tallet ble det en varm affære innledningsvis. Etter vi var ferdige med de 6 kampene i innledende kasting så var det Oddmund, Arnfinn, Reidar og Roy Inge som stod igjen som de fire topp seedete kasterne til cupen i A. De forsvarte posisjonene helt inn til semifinalene hvor det var de samme 4 som stod igjen. Til slutt var det Reidar som stod igjen med pokalen etter å ha slått Roy Inge i en jevn (men ikke altfor god) finale. Oddmund sikret 3.plassen med seier over Arnfinn i bronsefinalen.


I B-cupen var det Harald som vant etter å ha slått Rune i finalen. I bronsefinalen var det Kurt som slo Bård.

10.runde i NH cupen markerer en liten milepæl i sesongen. Herfra og utover vil vi oppleve at sammenlagtlisten begynner «å leve» mye mer enn den har gjort så langt, siden det fra neste runde av kan strykes dårligste resultat. Vi har som kjent 10 stevner tellende av de 15 vi arrangerer.


Straks er det også et lite opphold i terminlisten når sommerferien trer inn, men vi legger oss ikke nedpå helt enda. Før sommerpausen så gjenstår det nasjonalt et DNC stevne i Hobøl 29/6 og ett i Gloppen 2/7. Lokalt så er siste runden torsdag 4/7, denne er også tellende i SNC.  


Ser vi over på andre siden av sommerferien så er ikke årets største stevnehelg langt unna. Hobøl arrangerer NM Par, NM X-kast, NM Lag og NM Singel fra 16.-18.august. Har du ikke lagt planer om å delta her så er ikke løpet kjørt, ta kontakt med Jim hvis du ikke har fått ordnet deg med overnatting enda. Vi vil ha flere lag på startstreken i lagkonkurransen - hiv deg med!


Kveldens vinner...Same procedure....


Norges beste banemann...


Forventningsfull gjeng venter på uttrekkspremiene....En gladgutt :)
Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tagger
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page