top of page

NH cup runde 7

Onsdag 5.juni ble 7.runde i NH cupen arrangert på Dale. Fremdeles er det bra deltagelse og denne kvelden var det 19 kastere fra NHK og Øygarden IL som stilte opp. Sommeren hadde tatt en liten pause, men det ble ikke så aller verst ut ifra de værmeldingene som forelå. Litt vind som kom og gikk og et par byger sveipet kjapt over Dale, men det kunne vært verre.


Stevnet ble avviklet etter Nordhordlandsmetoden, som vi benyttet for andre gang denne sesongen. Vi bruker i underkant av 25 minutter pr runde og det fungerer helt fint så lenge sekretariatet er på hugget og hele tiden er a jour med resultatregistrering og sortering av startkort. Det er oversiktlig underveis å se hvor man ligger an i løypen siden man hele tiden står med de beste kasterne på bane 1 og så følger resten på deretter.


Vi kjørte 7 runder og det gikk helt fint med oppsettet pr runde, selv om vi måtte jobbe litt med å finne den rette løsningen for den siste runden i og med at ingen kan møte samme kaster mer enn en gang, og når vi hadde oddetall antall kastere var også walk over et element som heller ikke kunne treffe samme kaster mer enn en gang. Men det løste seg fint og når vi var ferdig med kastingen så var det Oddmund som stod igjen som seierherre med 7 strake seire og 14 poeng! Roy Inge og Sverre fulgte deretter og der skilte det kun 1 skår poeng i Roy Inge sin favør. Morten kom skeivt ut fra startblokken, men jobbet seg oppover i feltet og ble til slutt nr. 4. Mye hederlig omtale også til Kjell Karlsen som perset med god margin og kom seg helt opp til 5.plass – gratulerer til alle!

 

8.runde i NH cupen avvikles tirsdag 11.juni. Dette er også et DNC stevne som teller i Norgescupen i tillegg.  Vinneren applauderer egen innsats....


Sjefen...


Som alltid, full kontroll....


Dyp konsentrasjon i sekretariatet....Kommentare


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tagger
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page