top of page

NH cup runde 9 / SNC2

Stevnene kommer tett om dagen, torsdag 20.juni var vi klar igjen og denne gang var det 9.runde i NH-cup som også var det andre stevnet i SNC.


Bra deltagelse lokalt igjen med 21 kastere på listen. Innledende X-kast halvmatch med avsluttende kongelag var kveldens avviklingsmetode. Været var sånn akkurat passelig til denne konkurranseformen, oppholdsvær og ikke altfor sjenerende vind. Når vi har poengkasting så er dette en stor fordel, ellers så blir det for krevende å oppnå de beste poengsummene. Andre deler av landet var ikke like heldige. Både i Skjold og Hjørundfjord var forholdene ikke optimale, og da gjør det seg med en gang litt utslag på resultatene. Men det er sånn det er med utendørs idrett, vi må ta det vi får og satse på at det i det lange løp jevner seg noenlunde ut. Nå har vi også muligheten for å stryke noen SNC-stevner og vi får tro at når vi er kommet gjennom alle at det har balansert seg rimelig bra.


Det var flere ok poengsummer etter innledende kasting og 5 mann hadde 270 poeng eller mer. Arnfinn best med 299 poeng som er meget bra. I det avsluttende kongelaget var det Roy Inge som var best med 119 poeng, men når summen fra innledende ble tatt med så var det Arnfinn som stod igjen som vinner med totalt 177 poeng, 3 foran Roy Inge. Sverre 164, Oddmund 161 og Reidar 157 fulgte deretter.


Nasjonalt så tok vi også veldig godt for oss. I toppen var det bare Per Dalheim som klarte å blande seg inn imellom NHK-kasterne og ble nr.2. Arnfinn vant, Roy Inge 3, Sverre 4, Oddmund 5, Reidar 9 og Sondre 10.


I Norgescupen totalt er det flere av våre kastere som har lagt et godt grunnlag for å kunne klare å hevde seg i teten hele veien inn. Lagkonkurransen leder NHK klart med nesten 3000 poeng til neste lag. Individuelt har vi 4 mann øverst, men det gjenstår enda nok stevner til at andre kan blande seg inn. Dette blir nok spennende hele veien inn, og det er vel ikke helt usannsynlig at det ikke blir avgjort før vi har vår avsluttende NC-helg i september.

 

Neste runde i NH-cupen er torsdag 27.juni kl. 1730 på Dale.Topp 3 lokalt...


Audhild og Reidar fikk sine fortjente NM medaljer fra NM Mix litt forsinket...


Premieutdeling til vinneren


Reidar ser lykkelig ut...


Gjensidig respekt...


"Beklager at jeg glemte medaljene - igjen..."


Sjefen har full kontroll


Hallgeir vant kl.2 lokalt og ble nr.2 nasjonalt

Tilsynelatende full kontroll i sekretariatet...

Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tagger
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page