top of page

SNC – tirsdag 25.april

Endelig var turen kommet til nyskapningen av året, nemlig SNC (Seminasjonal Norgescup).


Her skulle det kastes innledende mini match og avsluttende kongelag, hvor det så blir laget en komplett nasjonal liste sammensatt med resultatene oppnådd på de forskjellige lokasjonene rundt omkring i landet. Denne legger grunnlaget for poeng i Norgescupen.


April er en lumsk måned med tanke på vær, den har det meste å tilby. Denne dagen var det utfordringer et par steder. Mino HK tok over for Gloppen HK som arrangør i Sogn & Fjordane på kort varsel pga. været. På Østlandet hos Hobøl HK måtte stevnet dessverre avlyses grunnet snøfall som ikke bare gjorde baneforholdene umulige, det var også store trafikale utfordringer.


Med dette bakteppet så ble det en litt trang start, men hos oss så fikk vi i hvert fall avviklet stevnet. Helt uberørt av været var vel ikke vi helle


r. Selv om det var opphold og tørt vær, så var temperaturen lav. Krydret med en kuling fra nord ble den enda lavere.

Avviklingen av mini matchen gikk som vanlig greit, den har vi hatt noen ganger nå. Egner seg flott som en kort innledende runde. Deretter ble resultatene gjort opp og vi gikk videre til kongelag. Den eneste forskjellen fra vanlig kongelagskasting var at vi nå skulle være to kastere på hver bane som skulle måle for hverandre. Ellers så stilte alle på linje og kastet hver runde på kommando før målerne gjorde sitt. Etter innledende ble kasterne rangert fra høyest til lavest poengsum hvor da de to beste fra innledende stod på stikke 1 i kongelaget, nr. 3 og 4 på stikke to osv. Den av kasterne pr stikke som var rangert som nr. 2 etter innledende kastet først sitt kongelag ferdig, før nr. 1 avsluttet med sitt.

Litt knot må vi si at det var underveis med resultatføringen, men med god hjelp målerne mellom så ble det ordnet opp i. Det er ikke alle som har erfaring med føring av resultater fra kongelag fra tidligere så det var egentlig ikke annet å vente. Nye skjema var det også å forholde seg til. Dette medførte at det ble litt ventetid innimellom, men når vi var ferdige så hadde vi avviklet hele stevnet på ca. 2 timer og det er godt innenfor.


Resultater oppnådde vi, men de sammenstilles først av NC-koordinator før de legges ut på NHF sin resultatside.


Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tagger
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page