top of page

Status pr. 16.juni

Vi er nå kommet et stykke ut i sesongen og har fått arrangert totalt 8 runder i Nordhordlandscupen. Det begynner etter hvert å tegne seg et bilde av noe vi har sett før; Oddmund har koblet grepet med blant annet 4 seire så langt. Sverre har også hatt en veldig god første halvdel av sesongen med 2 seire og totalt 5 x topp 3. Roy Inge og Arnfinn har 1 seier hver.


Men det er langt igjen til målstreken. Stevner skal strykes og ikke alle har deltatt like mye, så vi kan i hvert fall tro at det er en grad av spenning fortsatt 😊


Ellers så er det også kjekt å registrere at flere av damene i Skjergard begynner å lukte på gode plasseringer, det viser at trening og ikke minst matching nytter! Jannicke Hagen perset i 3.runden på Flatøy ved å ta seg helt til semifinalen og endte som nr.4 i et sterkt felt, med flere fine skalper i beltet. I runde 6 på Rong i Øygarden så var det Linn Moldekleiv sin tur til å perse med 6.plass. Strålende av begge to!


Deltagelsen så langt har vært jevnt over god. I snitt har vi hatt 18 deltagere pr runde med 21 som det meste, men det er potensiale til mer.


Neste runde i NH-cupen er nå 21.juni før den tar pause til 10.august. Nå er det årets største stevnehelg som står på trappene med NM i Gloppen. NHK stiller sterkt med mange kastere og vi klarer å stille blant annet med 3 fulle lag i lag konkurransen med god hjelp av våre venner i Sogn v/Sondre & co. Vi gleder oss!

Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tagger
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page