top of page

Ventetiden er ENDELIG over!

Det har vært en lang høst og vinter siden vi sist hadde gleden av og samles til stevner, enten lokalt eller nasjonalt. Vi hadde en tøff liten gjeng som våget seg ut dagen etter det falt 30-40 cm med snø i Nordhordland og samlet seg til en førsesongstrening på Dale 29.mars (se bilder). Nå satser vi på at vi ikke ser mer av det hvite før advent, og med den påsken vi har hatt nettopp så har den gitt gode muligheter for å finpusse litt på teknikk og ikke minst det som sitter mellom ørene 😊


Avslutningen på fjoråret ble som mange husker særdeles moro for NHK med både de enkelt- og sammenlagtresultatene som ble oppnådd. Ut over det rent sportslige så ble det også tidlig varslet at vår gode naboklubb Austblæsa HK var besluttet nedlagt. Det blir rart å ikke se svartjakkene på stevner videre fremover, men det løser seg jo veldig bra når de nå ikler seg NHK sine farger. Vi har alltid vært samlet på stevnene i NH-cupen, da med den vennskapelige «naborivaliseringen» som bakteppe. Nå har de blitt en del av NHK-gjengen og det ser vi veldig frem til, hjertelig velkommen til NHK! Om formannen har hatt utfordringer med laguttak tidligere, så er ikke det blitt enklere nå 😊 Men han takler nok den jobben også….


Terminlisten er de fleste kjent med. Den er for mange det helligste dokument av alle, så den sitter nok på rams. I tillegg til de vanlige stevnene som vi er blitt vant med gjennom en årrekke så er det nytt av året at vi skal ha noe som heter SNC (Seminasjonal NorgesCup). Dette er kort forklart stevner som arrangeres lokalt i klubbene på samme dato og med nasjonal resultatliste. Alle kastemetodene i tilknytning til dette er poengkasting. Vi er veldig spente på å se hvordan dette slår an, men vi tror at dette kommer til å bli en suksess som vi kan bygge videre på i årene som kommer.


Første runde i NH-cupen er førstkommende onsdag, 12.april kl. 17:30 på Dale. Vi innleder med X-kast minimatch, med avsluttende cup. Vi ser frem til å komme i gang igjen med både gamle og nye NHK-medlemmer, i tillegg til våre gode venner i Skjergard HK som vi håper fortsetter den gode utviklingen i både medlemstall og resultater.


Let the games begin!

コメント


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tagger
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page