NH cupen 2020 er i gang.

08/05/2020

Publisert av

Endelig kunne årets sesong starte, på Dale i Meland møtte heile 22 kastere fram til DNC Hordacup/4.runde NH cupen torsdag kveld. Det passa bra at kastplassen i vår har vorte utvida slik at vi kunne ha 3 meter mellom banene i desse Korona tidene. Svært kjekt at 10 kastere kom frå Skjergard HK i Øygarden, av desse var det 5 i klasse 2, denne klassen var vunne av Katrine Breivik, i klasse 1 vant Oddmund over Jim, i B gruppa i klasse 1 vann Sverre Dale over Halvard Måge. Det såg ut til alle syntes det var kjekt endelig å komma igang med sesongen. Komplett resultatliste for DNC stemnet finn du her

Resultalista for NH Cupen finn du her.

 

 

 

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Liker
Please reload

Utvalgt innlegg

NH cupen 2017 er i gang.

06.04.2017

1/2
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Arkiv